28 травня 2004 18:33

"Дикі танці" на НСК "Олимпийский"


У неділю, 30 травня, на справжніх гурманів футбольного дійства очікує незабутнє видовище. Фінальний матч на Кубок України 2004 року за участю "Шахтаря" та "Дніпра". Вперше в нинішньому році НСК "Олімпійський" має бути заповненим. Більш як 40 тисяч вболівальників прибудуть з гірницького та дніпровського країв. Очікується кілька тисяч фанів з інших куточків України. Уже зараз квитки в місцевих касах стадіону та у визначених місцях розповсюдження досить швидко розкуповуються. Тим більше вартість квитка становить від 5 до 50 гривень.

Не обійдуть увагою цей двобій і вищі посадовці країни, які з ложі стадіону спостерігатимуть за матчем лідерів українського футболу. Ця зустріч має виключне значення для обох команд, котрі декларують високі завдання у цьому сезоні. І особливо це стосується підопічних Євгена Кучеревського, які з початку сезону пріоритетним завданням визначили перемогу у національному кубкові. При цьому "футбольні суперечки" цих самобутніх колективів - завжди дещо особливе, а тут - ще й фінал. У "Дніпра" є нагода перервати чорну серію кубкових двобоїв з "гірниками"...

У неділю до Києва прибуде значний десант представників ЗМІ з усієї України. Природно, найбільше заявок надіслали з міст, що представляють команди у цьому матчі: Донецьк привезе 55 мас-медіа, а Дніпропетровськ - 40. До України прибудуть журналісти з Німеччини, Росії, Молдови, Білорусі, що вже надіслали заявки на фінальний двобій. Ложа преси НСК "Олімпійський" прийме 160 чоловік, ще 50 знаходитимуться у секторі. У технічній зоні працюватимуть більш як 60 фотографів та 30 представників телебачення.

На вболівальників очікує багато сюрпризів, що підготувала Федерація футболу України. А головним із них планується участь відомої вітчизняної співачки РУСЛАНИ, що візьме участь у відкритті матчу та у нагородженні. У перерві РУСЛАНА виступить разом зі своїм шоу-балетом із короткою концертною програмою.

Пряму трансляцію вестиме телеканал "Інтер", а на офіційному сайті ФФУ проводитиметься текстова он-лайн трансляція. Нагадаємо, що початок зустрічі о 17.00.