17 грудня 2015 18:23
6

Игорь СУРКИС: "В одной из телепередач бывший игрок "Динамо" говорит, что его хотел купить западный клуб, но там пьяницы не нужны"

Президент киевского "Динамо" Игорь Суркис намекнул прокомментировал слова экс-игрока "бело-синих" Виктора Леоненко о том, что столичный клуб не отпускает своих футболистов.


- Тобто ви, як президент клубу, пішли на фінансові втрати заради стратегічних цілей команди...


- А ви подивіться на це з іншого боку – можливо, я, як президент клубу, навпаки, заробив? Адже на місце Ярмоленка мені довелося би придбати іншого футболіста. А нам потрібен футболіст якщо не такої ж якості, то ненабагато нижчої. І, можливо, довелося би витратити не один десяток мільйонів, щоб знайти такого футболіста. Адже ми багато купували нападників після того, як пішов Андрій Шевченко, але так і не знайшли такого ж. Якщо сам футболіст не проти, якщо він готовий працювати на команду, можливо, не всіх та завжди варто продавати?! Тут дві сторони медалі. Але коли на мене тиснуть, то створюють зворотний ефект. На мене цей тиск не діє. На одній із телепередач сидить колишній гравець київського «Динамо» та не втомлюється повторювати про те, що ми нікого не відпускаємо. Він каже, що і його особисто свого часу хотів придбати якийсь закордонний клуб... Я перед усією футбольною громадськістю готовий дати слово й навіть заприсягтися, що щодо нього ніколи не було жодної пропозиції, тому що п'яниць західні клуби апріорі не купляють. Невже ви цього не розумієте?!

А говорит что давление со стороны на него не действует. Вот, подействовало. Ответил на провокацию. А мог бы как культурный человек промолчать. Видимо самооценка слишком сильно выросла когда его команда начала добиваться успехов. Но нужно помнить: чем выше взлетаешь, тем больнее падать.
Сильно много чести этому "колишньому гравцю"...
Ну і для чого? Явно повівся ж на провокацію. Не потрібно опускатися до їх рівня.
Хотел добавить,но ИГОРЬ всё сказал за меня. Добавить нечего.
Гы... Ждём ответа от Вити-алкаша и справку с ПНД))
А я все думал, когда ИМС выскажется по поводу этого перебежчика. Очень емко и точно сказал. +