Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 1140
Мисливець, на це питання Щацьких вам окремо не відповість. Але спробую я. Динамо під тренерством СаШо грає цілком за чемпіонським графіком. Точно не підраховував, але зіграно десь 20 матчів, і в них лише 1 поразка і 2 чи 3 нічиїх. Якщо так гратимуть у наступному чемпіонаті від самого початку, то хіба це не аргумент у боротьбі за золото?
Показати
Africanda-S, в моєму розумінні,це підсилення, а не лише використання своїх виконавців,створення селекційної служби,оскільки її немає і т.д.Хоча при суркісу цього не буде,не вірю.
Як часто під час гри футболісти отримують струс мозку? А скільки таких випадків буває у кінці матчу, коли всі заміни вичерпані? Здається мені, що такі випадки можливі з частотою 1/2500 матчів. Тобто, це дуже рідкісні випадки.
Показати
Africanda-S, не згоден, що це рідкісний випадок. Швидше мозок – рідкісний випадок ))). Ви стоїте у стінці і підставляєте голову під гарматний удар. Це вже струс мозку. Як і у боксі, практично після кожних змагань у боксерів струс. Це похідні цих видів спорту. Тут швидше потрібно брати критерій якщо гравець непритомний.
Коментарі по темі:
dynamic1927, вим у цьому впевнені? У Зубкова дискваліфікація була на 2 матчі. У минулому турі він точно не грав, а в позаминулому?
Показати
Africanda-S, дві гри він не грав
Буковина, не знаю, про кого тут мова, але для мене найбільш байдужим футболістом в Динамо був Раффаел. Виходив на поле з таким виразом обличчя, наче його зараз знудить, грав абсолютно без емоцій. Тому в Динамо був лише 4 місяці.
Показати
Africanda-S, ви забули про Лукмана Аруну
Жора сьогодні зіграв 100-й матч в чемпіонатах України, з них 50 "сухих". Подвійний ювілей, з чим його і вітаємо!
У Ваната зараз 49 матчів і 24 голи за Динамо. Зрозуміли, до чого я веду?
Показати
Africanda-S, що він випереджає графік Блохіна після двох повних сезонів?
Так тоді результативність була нижча та й не протримається він багато сезонів в ДК, щоб бути серед Легенд, або продадуть або не захоче продовжувати контракт.
Чи немає помилки у складі Динамо? Волошин же не має права грати через видалення у минулій грі? Чи не повториться ситуація як з Іваном Калюжним, через якого Шахтар на халіву отримав додаткові два очка, а Олександрія дірку від бублика?
Показати
Africanda-S, якщо я правильно зрозумів то це перегравання минулорічного матчу в якому формально Волошин не був дискваліфікованним
Terz, Вам не подобаються ці гравці. Де взяти кращих?
Показати
Africanda-S, нигде. Просто, при этом оценивать это зрелище как "неплохо" не нужно. Это очень плохо.
HIM, у даному випадку не перекручуйте, будь-ласка факти. Було ж сказано, що поки що трансляції матчів безкоштовні для телеглядачів. І мова йде про те, де можна подивитися матчі, про суто технічний аспект. Як подивитися, наприклад, пересічному селянинові? Та й у великих містах футбольні трансляції далеко не всім доступні.
Показати
Africanda-S, це в якому селі в нас не має інтернету і доступу до Сетанти, наприклад.
Цікавий вийшов матч, м'яч у центрі поля не затримувався. Не жалкую, що подивився. Давно не бачив такого язикатого арбітра і взагалі на полі розмов було забагато.
Показати
Africanda-S, Не жалкую, що подивився. Давно не бачив такого язикатого арбітра і взагалі на полі розмов було забагато.
Дячук грає на правому фланзі лише тому, що травмований Тимчик і тимчасово підмінює його. А Караваєв, Гусєв і будь хто інший на цьому фланзі ще не готові грати всі 90 хв. Ось і виходить Дячук на 45-65 хв. Це не експеримент, а вимушеність.
Показати
Africanda-S, між іншим, він виглядає набагато цікавіше та впевненіше на правому фланзі ніж у центрі. ІМХО, я б його там і награвав.
Africanda-S, а Рамадани кого заменяет в центре защиты? Дячука пробуют и правильно делают..это наверно под трансфер если будет в защите если придёт новый игрок..и кстати хорошо получается у него..а ещё его бы вообще в опорной зоне бы расположить и будет то что надо..будет мощно там работать
No results found.