10 грудня 2009 16:45
4

U-18: французы снова избежали поражения от Украины

У четвер, 10 грудня, на полі тренувальної бази київського «Динамо» у Конча-Заспі юнацька збірна України (футболісти 1992 року народження), яка наступного року стартує у кваліфікації Євро-2010 (U-19), провела другий спаринг із французькими однолітками. Зустріч цих команд завершилася з тим самим рахунком, що і два дні тому − 1:1.

Наставник «синьо-жовтих» Олександр Головко був змушений перебудовувати лінію захисту через втрату двох своїх основних оборонців − Іван Ордець зазнав пошкодження, а Дмитро Рижук захворів. У підсумку дует центральних захисників склали Максим Ільчиш і номінальний опорний хавбек Олександр Нойок. 

 Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Гра в основному точилася у центрі поля, і до небезпечних моментів справа не доходила. По перерві господарі збільшили швидкості та провели кілька гострих випадів. Одна з українських атак завершилася потужним ударом півзахисника дніпропетровського «Дніпра» Руслана Бабенка, який метрів із 25-ти ввігнав м’яча у сітку французьких воріт.

Могли підопічні Головка і збільшити свою перевагу, проте Віталій Іванко та Олександр Караваєв своїми шансами не скористалися. А ось французи, які наприкінці матчу пішли вперед великими силами, урешті-решт досягли свого. Після розіграшу кутового Нескенс Кебано, вдало зігравши на другому поверсі, випередив нашого воротаря і відновив рівновагу.  

Україна (U-18) − Франція (U-18) − 1:1
Голи:
1:0 Бабенко (66), 1:1 Кебано (83).

Україна: Денчук, Насонов, Нойок, Ільчиш, Сухоцький, Жичиков, Бабенко, Довгий (Озарків, 90+1), Калитвинцев (Куриленко, 54), Іванко (Гриппа, 89), Коваль (Караваєв, 54).
 

Ошибка в фамилиях. Как я понимаю, играл ДоЛгий, а не ДоВгий. Это разные игроки
Сховати
Правильно понимаешь
когда лажа на последних минутах происходит у всех украинских команд любого уровня - то это уже неразрешаемая глоабльная проблема) хоть всем стадионом становись в ворота, всё равно после 85 пропустим...
Когда лажа на последних минутах происходит в тов. матче, то это всё же не так обидно... Прикольно: Кеббано - анаграмма Бабенко )