22 серпня 2009 12:19

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: "Если Еременко так сыграет еще пару игр, я его верну в "Динамо"

Главный тренер "Волыни" после матча первой лиги с ФК "Харьковом", который его команда выиграла со счетом 2:0, остался недоволен действиями многих футболистов команды, в том числе и недавно арендованного у "Динамо" Дмитрия Еременко.

– Сьогодні мої футболісти не виконали нічого і з тих завдань, які ставилися кожному. Пищур хоче забивати голи, але не хоче грати у футбол. Сьогодні на нього страшно було дивитися. Дійшло до того, що він не прислухається до підказок і зауважень. На жаль, тільки Лісовий, який знову травмувався після місячного лікування, відіграв правильно і цікаво. Всі інші грали нецікаво, без думки.

Не розумію, як так можна, на тренуваннях одне, а під час ігор зовсім інше. Це наша хвороба, й не тільки я так кажу, а й інші тренери. Важко зрозуміти психологію футболіста. В одних умовах він усе робить правильно, а коли починається гра, тренер стає для них далеким. Стоїш такий одинокий, як на Північному полюсі. Ніхто тебе не чує, і не розуміє.

Єременку сьогодні було сказано більше йти вперед, а він чомусь постійно біг до своїх воріт. Ні одного футболіста не обіграв за весь матч. Якщо він так ще пару ігор зіграє, я його знову віддам в "Динамо". Нам такі футболісти не потрібні, які люблять грати в пас стоячи. Я йому кажу: "Ти пішов з поля і у тебе жодної подряпини немає. А ти маєш тікати, тебе повинні наздоганяти, не встигати, бити по ногах."

Пічкур сьогодні погано зіграв, а Шавріна, напевно, віддамо назад у "Шахтар". У нас не можуть грати такі піжони. Кабанова з команди відправив, і його відправлю. Футболісти зіпсовані сучасним цивілізованим світом. Вчора, розумієте, тільки отримали зарплату. Наступний раз вони її побачать тільки на новий рік. От на "Харків" приємно було дивитися. Хлопці, не зважаючи ні на що, принаймні намагалися дати бій. У них було бажання. У нас же якраз старання й не було. Не має жаги, оце найгірше. Добре, у кінці суддя помітив поза грою і не зарахував гол. Було б 2:1, для чого до цього доводити? Ще два-три тури, і "харків" почне перемагати.