14 травня 2024 13:03
2

"Загули та вечірки були його стилем життя". Ексдівчина Вербича розповіла про дозвілля колишнього вінгера "Динамо"

Альвіна Царенко, ексдівчина словенського футболіста Беньяміна Вербича, розповіла про розгульний образ життя колишнього гравця київського «Динамо».


– Яким татком тоді був Беньямін? Чи змінилося щось у стосунках із народженням дитини?

– Нічого не змінилося, коли народився син. Не можу сказати, що він багато часу приділяв дитині.

– Наприкінці вересня 2022 року в соцмережах ви підтвердили, що ваш обранець нібито справді неналежним чином поводився в розташуванні національної збірної. Мова про загул і зраду. Звідки ця історія бере початок і що насправді сталося?

– Насправді ці вечірки та загули були системою. Можна сказати, що його стилем життя. Я опікуюся сином, а він десь із невідомими людьми і в нетверезому стані. Мене турбували його погані звички. Турбувала агресія в мій бік, яка тоді вже переходила всі рамки. Мені потрібно було про це говорити.

– Після цієї історії до Вербича не було застосовано жодних дисциплінарних санкцій ні з боку клубу, ні з боку Футбольного союзу Словенії, тому ця обставина поставила під сумнів вашу версію. Прокоментуйте.

– У нього в «Панатінаїкосі» були штрафи як за дисциплінарні порушення, так і інші ситуації, навіть не пов'язані зі мною. Про щось вони замовчували, а дещо все ж написали грецькі видання.
Те що у Вербича є якісь відхилення та збочення говорить перед усім те що матір'ю своєї дитини обрав анімешного персонажа
Сховати
manowar, для нас, вболівальників ДК головне те, що він свого часу був хорошим гравцем в Динамо...
А його особисте життя нам не так то і цікаво...