23 квітня 2024 23:07
1

"Комунізм": популярний ведучий вщент розкритикував ініціативу президента "Вереса" Надєїна

Нещодавно президент рівненського Вереса Іван Надєїн запропонував ініціативу клубам УПЛ, які беруть участь в єврокубках, ділитися з іншими командами чемпіонату України своїми доходами, що надходять від УЄФА.


Журналіст та коментатор Віктор Вацко критично висловився щодо пропозиції президента Вереса.


«Мені особисто ця ідея Надєїна нагадує комунізм. Знаєте, ось це відоме радянське розкуркулювання. [...] Щоби бути там, де Шахтар, боротися за чемпіонство, потрапляти в Лігу чемпіонів, де лежать ті 40 млн, потрібно ж було докласти зусиль».


Вацко зазначає, що такі клуби як Шахтар, вклали чимало коштів та сил аби перебувати там, де вони зараз є.


«З точки зору організації: знайти й найняти правильних людей на керівні посади в менеджмент клубу, тренерський штаб. Також інфраструктура, футболісти.


Все це коштує грошей, дешеві результат не дадуть. Всі про це знають. Звідки ж цей успіх Шахтаря взявся? Якось він утримується, правда?».


Також ведучий навів аналогії пропозиції Надєїна, аби продемонструвати абсурдність ініціативи президента Вереса.


«І ось тут пропозиція: досягнув чогось – поділись. Але немає пропозиції: «Якщо ви не виходите в Лігу чемпіонів, то інші клуби скидуються та закривать 10% вашої річної заробітної відомості.


Не було ж пропозиції: «Нумо скинемося, та купимо вам ще одного Кевіна». Ну такого ж не було? І такого не може бути, бо це абсурд», – сказав журналіст в ютуб-програмі «Вацко on air».


Фото - НК "Верес"

президент ровенского Вереса Иван Надеин-еб0нько дегенерат