22 квітня 2024 08:06

Агент Луческу розповів, чому колишній тренер "Динамо" був у Києві

На матчі 25-го туру УПЛ між київським «Динамо» і житомирським «Поліссям» (3:0), який проходив на столичному динамівському стадіоні імені Валерія Лобановського, був присутній Мірча Луческу.


Румунський тренер, для якого український гранд із Києва став поки що останнім місцем роботи, спостерігав за грою в компанії головного тренера збірної України Сергія Реброва.


Несподіваний візит титулованого фахівця в Україну відразу ж породив чутки щодо його мети. За однією з версій, у тренерських послугах Луческу зацікавлене «Полісся», за іншою – начебто динамівський клуб ще не повністю розрахувався з румуном після припинення співпраці.


Аби дізнатись, чи відповідає те чи інше припущення справжній меті приїзду Містера, Sport.ua поцікавився у Аркадія Запорожану, який впродовж багатьох років є його агентом.


Агент Мирчі Луческу Аркадій Запорожану розповів:


– Такого абсолютно немає. І те, і інше є неправдою. Просто він приїхав у гості. Ми ще й у травні повернемось разом в Україну, відвідавши кілька матчів.

– Не змерзли у дощову київську погоду на стадіоні?


– Та ні. Справа в тому, що ми приїхали лише за півтори години до матчу. До того ж, у Румунії погода така ж сама.

Посаду головного тренера київського «Динамо» Мірча Луческу залишив на початку листопада 2023 року, після поразки від свого колишнього клубу, донецького «Шахтаря», у календарному матчі чемпіонату. В одному з коментарів румунський фахівець сказав, що якщо дозволятиме стан здоров'я, то він планує повернутись до тренерської діяльності у травні.

За останніх півроку ЗМІ сватали Містера у клуби Румунії та знайомі йому по колишній роботі Туреччини та Італії.