22 квітня 2024 00:06
2

"Реал" вирвав перемогу над "Барселоною" в домашньому "Ель-Класіко": Лунін припустився результативної помилки

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Центральний поєдинок 32-го туру іспанської Ла Ліги, в якому мадридський Реал з українським голкіпером Андрієм Луніним у складі приймав Барселону, відбувся 21 квітня і завершився вольовою перемогою господарів поля (3:2).


Реал здобув вольову перемогу над Барселоною у домашньому Ель-Класіко у рамках 32-го туру чемпіонату Іспанії (3:2). Матч відбувся на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" у Мадриді в неділю, 21 квітня.

Український голкіпер «королівського клубу» Андрій Лунін провів повний поєдинок і здійснив чотири сейви.

Вже на шостій хвилині Лунін припустився грубої помилки при грі на виході, що вилилося в гол датського півзахисника Барселони Андреаса Крістенсена, який ударом головою замкнув навіс Рафіньї бразильця з кутового з правого флангу.

Реал відігрався через 12 хвилин – бразильський форвард Вінісіус Жуніор реалізував пенальті, призначеного за фол Пау Кубарсі на Лукасі Васкесі.

У середині першого тайму Лунін лише на лінії воріт дістав м'яч після того, як Ламін Ямал з гострого кута замикав подачу з кутового. Відеоасистент VAR довго дивився повтори, але гол так і не зарахували.

Другий гол у ворота Луніна гості забили у середині другого тайму. Хавбек каталонців Фермін Лопес першим встиг на добивання після удару Ямала та сейву українського голкіпера.

Через чотири хвилини Вінісіус прострілив з лівого флангу на Васкеса, який ударом у торкання зблизька зрівняв рахунок.

Реал вирвав перемогу у компенсований час завдяки голу зіркового англійського хавбека Джуда Беллінгема, який замкнув простріл Васкеса з правого флангу.

Чемпіонат Іспанії 32 тур

Реал – Барселона – 3:2

Голи: Крістенсен, 6 (0:1), Вінісіус, 18, з пін. (1:1), Фермін Лопес, 69 (1:2), Васкес, 73 (2:2), Беллінгем, 90+1 (3:2)
в принципе и в Украине такие же матчи регулярно происходят так что хоть в этом у нас равенство
пенальти левый а гол барсы не защитали ...-вот такая вот победа