13 квітня 2024 23:01

Тен Хаг про 2:2 з "Борнмутом": "Знаємо, що повинні перемагати. МЮ втратив надто багато очок в останніх матчах. У наші ворота призначили 3 спірні пенальті за 4 гри"

Ерік тен Хаг засмучений тим, що "Манчестер Юнайтед" втрачає очки.


«Ми знаємо, що маємо перемагати. Ми хочемо боротися за верхні рядки.

Ви бачили матч. У першому таймі ми мали проблеми, Магуайр зіткнувся зі складнощами, але зумів їх подолати, тому що ми його потребували.

Другий тайм був набагато кращим. Тішить, що ми двічі зуміли відігратися. Командний дух на висоті. До кінця гри ми могли б діяти більш зібрано та спокійно, могли б реалізувати більше моментів. Суперник мучився, бо витратив багато сил у першій половині. У нього залишалося багато проломів, але ми ними не скористалися.

Бруну двічі забив, діяв дуже креативно. Він справді надає сили команді. Він поводиться як капітан, привносячи енергію, і ми цьому дуже раді. Ми всі розчаровані, але він висловлює це почуття. Ми повинні перемагати, але втратили дуже багато непотрібних очок в останніх іграх.

Пенальті наприкінці гри точно не було. До наших воріт призначали одинадцятиметрові тричі за останні чотири матчі, і всі вони були спірними. Хоча і наш пенальті сьогодні був спірним», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед» після нічиєї з «Борнмутом» (2:2).