13 квітня 2024 12:43
1

Мілевського помітили у кафе з дівчиною: у ЗМІ потрапило фото екс-форварда "Динамо" з можливою обраницею

Колишній нападник національної команди України та київського Динамо Артем Мілевський натякнув своїм підписникам у соціальних мережах, що перебуває у відносинах. Сайт sport-express.ua дістав фото ексгравця з дівчиною.

Артем Мілевський порадував усіх своїх підписників, які цікавляться його особистим життям. Ексфорвард збірної України у своїх соціальних мережах опублікував відео, на якому тримає руку на стегні невідомої дівчини.

«Подивимося, чим завершиться на цей раз‎», – написав ексфорвард в інстаграмі.

Артем не показав обличчя дівчини, але сайт Sport-express.ua ексклюзивно дістав фото пари у ресторані. Як можна побачити, можлива обраниця Мілевського є блондинкою.


Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, закарпатський Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.


За київський гранд екснападник провів найяскравіший період своєї кар’єри. За столичну команду натуралізований білорус виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).



Это не избранница, это эскортница.