9 квітня 2024 22:30
1

"Студія UPL.TV знаходиться на базі "Руху". Віцепрезидент "Полісся" знайшов заангажованість експертів каналу не на користь свого клубу

Новий віцепрезидент "Полісся" Володимир Тесля, який до цього обіймав посаду спортивного директора клубу, розкритикував роботу студії каналу UPL.TV після матчу 23-го туру УПЛ із "Минаєм" (3:2).


"Дуже важлива перемога в психологічному плані для команди. По-моєму, яскраво, ефективно і структуровано зіграла вся команда. Особливо в першому таймі. Це свідчить про те, що ми, як команда, зробили якісний крок уперед.


Але дуже розчарував інший момент - це післяматчева студія UPL.TV. Створення цього медіаресурсу - це ініціатива клубів. "Полісся" - одна з команд, яка першою підтримала ідею об'єднання навколо цього продукту. Ми розраховуємо на UPL.TV як важливий елемент популяризації українського футболу. Але вчора переглядаючи студію після матчу, ми були здивовані рівнем дискусії. А точніше відсутністю дискусії. Балансу думок не було взагалі.


Учасники студії різко і одностайно виносили вердикти кожному епізоду в матчі, всі ці висловлювання були проти "Полісся". Це не був обмін думками чи висвітлення неоднозначних епізодів гри, а поставлені саме безапеляційні вердикти. Простежувалася заангажованість, однобокість і політичний аспект. Я приходив у гості до UPL.TV і знаю, що фізично студія знаходиться на території бази ФК "Рух". Якщо подивитися з ким зараз "Полісся" конкурує в турнірній таблиці, то можна зробити висновок, чому експерти настільки жорстокі до "Полісся".


Днем раніше я також переглядав студію матчу "Шахтар" - "Рух". Помітив, що, незважаючи на яскраву перемогу в грі лідера чемпіонату, але головною темою розмови стало висвітлення вдалих дій іншого клубу. Прошу керівників UPL.TV звернути увагу на це, адже ми не хочемо, щоб наш продукт став політичним інструментом чи майданчиком для популяризації одного клубу, а був популяризатором українського футболу. Щоб у студії були дискусії, а не вердикти останньої інстанції, які схиляють думку глядача тільки до однієї сторони", - сказав Тесля.

рагули друг друга нахваливают