1 квітня 2024 18:38

Спортивний директор "Баварії": "Ви можете бачити, наскільки дивні ці заголовки про Конте і Рангніка"

Спортивний директор "Баварії" Макс Еберль відповів на запитання про кандидатів на посаду головного тренера команди з сезону 2024-2025.


- За інформацією Kicker, наразі головним претендентом є Ральф Рангнік. Наскільки правильний такий заголовок?

- Настільки, наскільки і те, що Антоніо Конте, мабуть, надсилає списки цікавих для нас гравців. Ви можете бачити, наскільки дивні ці заголовки. У будь-якому разі я не буду коментувати імена, я цим не займаюся. У нас є ідеї, чіткі ідеї. У Крістофа Фройнда, у мене й у клубу. Зараз ми намагаємося реалізувати їх якомога швидше.

- Наскільки в принципі можливе повернення в "Баварію" Юліана Нагельсманна? Чи воно абсолютно виключене?

- Від самого початку я не висловлювався про жодні імена, не робитиму цього і зараз. Особливо, що стосується Ральфа Рангніка, Антоніо Конте, про яких я згадав, а також ще одного тренера АПЛ, який, судячи з усього, нас дуже цікавить.

- Де Дзербі?

- Точно. Ми дійсно займаємося своєю роботою. Я розумію, що всі хочуть знати. Але поки що не той момент, коли можна сказати щось конкретне. Ми досліджуємо, оцінюємо можливості, ми ясно уявляємо, чого хочемо, і намагаємося це реалізувати. Коли прийде час, ми оголосимо про це.

- Німецький футбольний союз хоче продовжити контракт Нагельсманна. Чи можливий конфлікт між "Баварією" і Німецьким футбольним союзом?

- Думаю, Юліан і його агенти прекрасно знають, які в нього є пропозиції. Я не в курсі. Відповідно, не можу нічого сказати з цього приводу.