31 березня 2024 17:35

"Реал" завершив переговори з Луніним: майбутнє українського голкіпера прояснилося – топ-інсайдер розкрив деталі

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін цього сезону став основним воротарем команди Карло Анчелотті, оскільки Тібо Куртуа не грає через травми.


Андрій Лунін став дуже важливою частиною Реалу цього сезону. Як повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо, очікується, що українець незабаром підпише новий контракт із мадридським клубом.

Перед початком сезону 2023/24 Тібо Куртуа зазнав серйозної травми. Бельгійський голкіпер порвав зв'язки в коліні та вибув з ладу на кілька місяців.

Нещодавно він повернувся до тренувань, але зазнав ще однієї травми – цього разу іншого коліна. До кінця сезону основним голкіпером Реалу буде Лунін.

Українець виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги, якого орендували влітку у Челсі. Нещодавно Реал запропонував українському футболістові новий контракт. Діюча угода розрахована до 30 червня 2025 року.

Як повідомляє Романо, команда зі столиці Іспанії впевнена у досягненні угоди з Луніним. Його підписання практично вирішено наперед. Зазначається, що сторони домовились про новий контракт два тижні тому.

Українець розуміє, що наступного сезону номером один у воротах, швидше за все, знову буде Куртуа. Однак він хоче залишитися в Реалі та витримати конкуренцію з бельгійцем.