23 березня 2024 12:38

Свен-Йоран Ерікссон: "Мені дуже пощастило, що всі речі, які зробив добре, зазначають, поки я ще живий"

Колишній тренер збірної Англії Свен-Йоран Ерікссон поділився очікуваннями від матчу легенд Ліверпуля та Аякса, в якому він 23 березня очолить команду мерсисайдців.


«Це мрія (очолити команду легенд – прим.), і коли клуб запитав, я подумав, що це жарт. Але я сказав: "Звичайно, я приїду". Той факт, що це робиться для благодійності, робить це ще прекраснішим.

На «Енфілді», напевно, найкраща атмосфера у світі, і частиною цього є пісня You'll Never Walk Alone. Я з нетерпінням чекаю почути її у суботу. Для мене велика честь і я вдячний Ліверпулю за те, що вони надали мені цю можливість.


Мені пощастило, що всі речі, які я зробив добре, зазначають, доки я ще живий. Це ненормально, що зазвичай ви повинні померти, перш ніж люди скажуть, наскільки ви були хороші. Дуже радий, що вони кажуть мені, доки я ще живий», - сказав Ерікссон.

Нагадаємо, 76-річному фахівцю діагностували рак у термінальній стадії, через що йому залишилося жити не більше року. Після того, як ця інформація стала відома, Ерікссон заявив, що завжди хотів бути тренером Ліверпуля.