22 березня 2024 10:54
4

Гравець "Шахтаря" лайкнув пост про перемогу збірної росії в спарингу

Терористична країна під назвою російська федерація продовжує обстрілювати українські міста, вбиваючи мирних жителей, але попри це ізоляцією їхніх спортсменів, на жаль, не пахне.


Зокрема, в футболі вчора в москві відбувся матч представників країни-окупанта проти збірної Сербії, який закінчився перемогою господарів.


Ця зустріч не пройшла і повз уваги гравців українських клубів. Зокрема, особливо відзначився футболіст донецького Шахтаря Хусрав Тоіров.


Таджик поставив лайк під постом в Instagram одного з російських ресурсів з результатом даної зустрічі.


Зазначимо, що Хусрав перебрався до "Шахтаря" вже після початку повномасштабного вторгнення навесні 2023 року, але з того часу зіграв лише два матчі за основну команду.


Варто сказати, що вже сьогодні, 22 березня, росія здійснила чергову терористичну атаку, обстрілявши зокрема об'єкти критичної інфраструктури, наприклад, ДніпроГЕС.


Також можна згадати, що жоден з зіркових гравців збірної Сербії не проігнорував матч з державою-окупантом. Зокрема, на поле вийшов одноклубник українця Михайла Мудрика Джордже Петрович.



Фото - ФК "Шахтар"

Следили так же вниматеьно, как чиновники у собственной армии деньги воруют. Но, граздо проще врагом объявить таджика, пока одни воруют, а другие ходят по ночным клубам, и оттуда призывают к тотальной мобилизации.
P.S. русне - пзд
Хусрав... Гарну людину так не назвуть. Вибачьте, не втримався:)
Сховати
вибачте
Ху…ло !!!
Чекаю привселюдних вибачень …
Як що , ні то за кораблем..!