22 березня 2024 02:33
3

Заховайло про матч Боснія та Герцеговина - Україна: "Гра була рівна, грали два гівна. Пропущений м'яч на совісті Миколенка, матч врятував фарт"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував перемогу збірної України над Боснією та Герцеговиною.


"Завдання виконане. Із чим я всіх нас і вітаю.

Але... Не лукавитиму. Україна, і тим більше Боснійці, на перемогу не награли. Гра була рівна, грали два гівна. Судомний футбол у виконанні двох команд. Початковий план у Сергія Станіславовича не спрацював. Ми були дуже повільні на м'ячі. Не було інтенсивності, м'яч, як кажуть фахівці, не ходив.


Зрозуміло, що Боснійці грали в глибокому блоці, не даючи простору. Але хто цього не чекав? Пропущений м'яч на совісті Миколенка. Позиційна помилка. Замість того щоб зустрічати гравця володарем м'ячем почав з незрозумілих причин задкує до штрафного майданчика. Гру врятував фарт. Вдала заміна та перестановка в структурі гри. І це на рахунок Реброву. Яремчук – герой матчу.


Впевнений висновки будуть зроблені. Потрібно добре попрацювати над відновленням гравців. Я вірю в команду та Реброва. Із перемогою всіх нас”.

Сам ти гавно
Миколенко тримав свого гравця по флангу. А на боснійця повинен був висунутись хтось з опорних на підстраховку. Не встигнув. Здається це був Бражко. А винен Мудрик, бо відпустив свого гравця, просто спостерігав, як він від нього біжить.
Клоун