21 березня 2024 09:43
1

Забарний може перейти до гранда АПЛ: англійські ЗМІ сватають ексдинамівця до "Ліверпуля"

Ліверпуль може націлитися на центрального захисника національної збірної України та Борнмута Іллю Забарного через кадрові перестановки у менеджменті.

Нещодавно повідомлялося, що півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков має варіант з продовженням кар'єри у Ліверпулі.

Водночас англійське видання LiverpoolWorld зазначає, що ще один українець може опинитися на «Енфілд». Мова про центрального захисника Борнмута Іллю Забарного.

Річ у тім, що Річард Х'юз зайшов на посаду спортивного директора Ліверпуля, хоча раніше працював саме у Борнмуті. Цей фахівець знаний практикою перетягування деяких гравців у свій новий клуб.

У виданні вважають, що одним з гравців, який Х'юз може з собою привести у Ліверпуль є саме Забарний.

«Забарний ще не досягнув свого зеніту. 21-річний гравець був постійно присутній у цьому сезоні, зігравши 32 матчі АПЛ. Забарний був необробленим діамантом, який Х'юз допоміг придбати в січні 2023 року за 24 мільйони фунтів стерлінгів.

За даними CIES Football Observatory, український легіонер зараз оцінюється приблизно в 34 мільйони фунтів стерлінгів, і його вартість буде тільки зростати».

Контракт Забарного з Борнмутом чинний до 30 червня 2028.
Дуже рад за Ілью, але, на мій погляд, цей перехід малоймовірний, у них є Квансо, того ж віку, і який дуже не погано показує себе в цьому сезоні