20 березня 2024 21:15

Ротен проти виклику Бензема на Олімпіаду: "Його відносини зі збірною Франції закінчилися. У Саудівській Аравії не той чемпіонат, який дозволяє підтримувати найкращий рівень"

Жером Ротен не хоче, щоб Карім Бензема грав на Олімпіаді.


Колишній півзахисник «ПСЖ» висловився про можливий виклик 36-річного нападаючого на Олімпійські ігри, яку пройдуть у Парижі влітку цього року.


«Я твердо переконаний, що його відносини зі збірною Франції закінчилися. Вони вже зіпсувалися один раз, потім налагодилися, але ми бачили, що сталося на чемпіонаті світу.


Карім поїхав до Саудівської Аравії, і я думаю, що це не той чемпіонат, який дозволяє підтримувати найкращий рівень.

За всього його таланту, навіть його клуб не був задоволений його виступами. Як мінімум через це я не розумію, наскільки він може бути конкурентоспроможним, щоб потрапити до складу команди Тьєррі Анрі. Тому що ціль Тьєррі не в тому, щоб завоювати ім'я, а в тому, щоб взяти гравців, які перетворять команду і дозволять їй бути набагато ефективнішою. Рівень буде високим, і Карім сьогодні йому не відповідає.

Сьогодні вплив Дідьє [Дешама] вищий, ніж у президента федерації, це моє відчуття. Отже, якщо Тьєррі захоче взяти Бензема, я думаю, Дідьє скаже йому: "Послухай, вибери іншого гравця, але Каріма залиши вдома", - сказав Ротен.