18 березня 2024 20:53

"Буде різатися бюджет": джерело розповіло про проблеми клубу УПЛ, який виступав у єврокубках

Напередодні одразу кілька блогерів проінформували, що конфлікт між гравцями та керівництвом Зорі, який розгорівся через фінансові проблеми у луганському клубі, ніби, вичерпаний.


Заперечувати цей факт коментатор Ігор Циганик, який теж час від часу сипле інсайдами не став. Він спробував пояснити, звідки ж виник мінусовий баланс у раніше досить стабільного клубу Євгена Геллера.


«Немає можливості у керівництва Зорі фінансувати команду на тому рівні, як раніше. На це є об’єктивні причини. Головна причина – команда не виконала завдання і не заробила стільки грошей, скільки було потрібно у минулі єврокубки».


Подальший прогноз від Циганика виглядає ще більш не райдужним для Зорі та всіх фанів луганського клубу.


«Керівництво Зорі розуміє, шо в цьому сезоні команда не потрапить у єврокубки і на наступний сезон потрібно буде шукати фінансування. Буде різатися бюджет – це стовідсотково. Будуть уникати дорогих футболістів – це стовідсотково», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі.


Після 21-го туру Зоря з 19-ма заліковими балами в активі тримається на 12-й сходинці у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.