11 березня 2024 19:15
2

Ігор Циганик - про нічию "Динамо" з "Вересом": "Я впевнений, що якби був Ярмоленко на полі, то такої ситуації не склалося б"

Журналіст Ігор Циганик поділився враженнями від матчу «Верес» – «Динамо» (1:1).


«Мене турбує рішення тренерського штабу «Динамо» випустити проти «Вереса» чотирьох центральних захисників. Це ж «Динамо»! Ми розуміємо, що таке «Динамо». Я розумію, що там останні хвилини, ті навішують. Але це «Динамо», кваліфікація футболістів киян повинна дозволяти захищатися в тій кількості, якій потрібно. Коли ти знімаєш креативних футболістів, то розумієш, що обмежуєш можливість вибігти в контратаку.


Для мене це незрозуміло, мене це трішки зачепило. Зі шістьма захисниками проти «Вереса» – це вже перебір. Таких невпевнених завжди і карають. Це призводить до такого покарання, яка сталося у компенсований час. Чи могло «Динамо» взяти 3 очки? Вони повинні було брати 3 очки з того, як складався поєдинок. Забили першими, мали ще моменти. Якби не сіли глибоко на свою половину поля, то, думаю, не пропустили б. А так відпустили «Шахтар» і тепер треба наздоганяти. Не вважаю, що це нездоланна історія, але це є достатньо великою проблемою.


Дуже чекаю на повернення Ярмоленка. Дуже важливою є зараз поява досвідченого футболіста, якраз в такий час, коли потрібно набирати очки в кожних поєдинках і вигризати очки навіть у невдалих матчах. Я впевнений, що якби був Ярмоленко на полі, то такої ситуації не склалося б», – сказав Циганик.

Вряд ли Ярмоленко был бы на поле к 94 ой минуте...
привет передавай Игорю ккало-мойскаму