10 березня 2024 13:47
7

Джерело: Півзахисник "Динамо" відхилив пропозиції від двох іспанських клубів

Півзахисник Динамо Володимир Шепелєв мав можливість спробувати свої сили в іспанській першості.


Як стало відомо "Футбол 24", Шепелєва пропонували двом клубам Сегунди – Ов'єдо та Леганесу.


Обидва клуби були готові підписати Володимира влітку за умови виходу до Ла Ліги. Втім, Шепелєв обрав більш надійний варіант, підписавши новий контракт з Динамо до кінця 2025 року.

Леганес посідає перше місце турнірної таблиці Сегунди. Ов'єдо йде п'ятим. Цікаво, що кольори цих двох клубів на правах оренди з Реала свого часу захищав Андрій Лунін.

Нагадаємо, 26-річний Шепелєв – вихованець Динамо. Грав за юнацьку та молодіжну команду Динамо, перш ніж дебютував за основу 25 лютого 2017-го у виїзному матчі з луганською Зорею. Загалом за цей час він провів понад 200 матчів за киян у всіх турнірах і забив шість м'ячів.

У поточному сезоні у 13 поєдинках відзначився одним голом. За збірну України відіграв 6 матчів. Transfermarkt оцінює його у 2 млн євро.
Это фейк.Кому Нужен игрок без скорости,без паса,без удара-самый бесполезный игрок в команде.Чей же он ,что его держат в Киеве!?
Півзахисник, у якого немає ні класного пасу вперед, ні дріблінгу, ні сильного удару... І в Іспанії потрібно б було пахати, а грошей ймовірно менше ніж в Динамо (переважно за сидіння на лавці або прогулянки не поспішаючи по полю).
"А" - амбициозность )))
Сховати
Terz, Ні. Це "ТОСМ" - твереза оцінка своїх можливостей.
Сховати
Santos, не, если б так было, повесил бы бутсы на гвоздь )))
Сховати
Terz, Корпоратівна етіка! Прийдеться, в такому разі, всю "контору" закривати.
Сховати
Santos, згоден )))