9 березня 2024 16:30

Салах візуалізує свої голи: "Так було з 90% із них. Ти брешеш собі, поки не повіриш в ідею. Займатися цим 15 хвилин складніше, ніж ходити до спортзалу"

Мохамед Салах розповів, яку пораду він хотів би отримати, коли був молодшим.


«Працювати ментально. Працювати ментально набагато складніше, ніж фізично. Я займаюся у тренажерному залі майже щодня по півтори години. Зазвичай я приходжу додому і знову працюю, але над ментальними аспектами важко працювати. [Займатися цим] 15 хвилин щодня – це важко.


Це справді складно, повірте мені. Я займаюся цим вже кілька років раджу вам посидіти віч-на-віч із самим собою протягом 15 хвилин перед сном або після пробудження.


Це набагато складніше, ніж ходити до спортзалу щодня. Потрібно багато про що думати. Багато з того, чого ти хочеш досягти, і про безліч ситуацій, які ти хочеш пережити до того, як вони відбудуться. Тому коли це відбувається, ти не дивуєшся, тобі здається, що ти вже відчував це раніше.

Іноді треба обдурити свій мозок, збрехати самому собі, щоб твій мозок не бачив різниці між вигадкою та реальністю. Ти продовжуєш занурюватися в процес, продовжуєш брехати собі, доки не повіриш в ідею, яку хочеш вкласти у свій мозок».


Про те, чи візуалізує він голи у своїй уяві


Так, так було з 90% моїх голів. Навіть із великою кількістю. Ти просто візуалізуєш бажану подію і продовжуєш це повторювати. Іноді це не працює, іноді спрацьовує», – сказав нападник «Ліверпуля».