8 березня 2024 14:48

Сергій РЕБРОВ: "У нас досить високий рівень тренерів у Прем'єр-лізі"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився думкою щодо рівня тренерів та клубів УПЛ.

– Ви на зборах відвідали кілька клубів. У деяких із них навіть, як у «Вересі», була мотиваційна промова, був ваш тренерський склад. Ви помітили, що тренери клубів УПЛ цікавляться вашими ідеями? Ви бачите, що вони хочуть від вас щось нове дізнатися? Чи бачите ви якісь нові тенденції у розвитку тренерів клубів?


- Я вважаю, що у нас досить високий рівень тренерів в УПЛ. Я бачив багато клубів, розмовляв із багатьма тренерами. Якщо їм потрібне щось від мене – я завжди відкритий. Наприклад, із «Колосом» я навіть розмовляв годину з тренерами. Вони цікавилися, як я працював, як бачу ці ситуації. Мені також це цікаво.


Якщо хтось до мене звертається чи звернеться, то я завжди радий допомогти. Я вважаю, що зараз у нашому чемпіонаті дуже лихоліття. Я вдячний усім тренерам, іноземним тренерам, які працюють в Україні. Я зі свого боку надаю будь-яку допомогу їм чи клубам.


У Туреччині на зборах я був майже тиждень, дивився дуже багато тренувань. Я бачу, що рівень досить високий. Перші зустрічі другого кола показують, що справді безкомпромісна боротьба, боротьба не лише за перші місця.


Нині дуже цікавий чемпіонат. Дуже важливо, щоб ми закінчили цей чемпіонат та працювали далі, – сказав Ребров.