7 березня 2024 13:08

Журналіст заявив, що КДК оштрафував "Оболонь" на 3000 грн, тому що матч з "Чорноморцем" розпочався із запізненням через символічний удар військового

За інформацією головного редактора «ПРОФУТБОЛ Digital» Володимира Звєрова, «Оболонь» та «Чорноморець» оштрафували за несвоєчасний початок матчу, який відбувся 26 лютого (1:1).


«Минулого понеділка грали «Оболонь» та «Чорноморець». Перший удар по м'ячу завдав військовий, Герой України, Денис Дикий.


Матч розпочався на 3 хвилини пізніше запланованих 15.30 бо:


– «Чорноморець» затримався із виходом із роздягальні на 2 хвилини»

– «в передматчевих заходах не було закладено час для символічного удару, що змістило початок гри на 1 хвилину».


Тези узяті в лапки, оскільки так, за моєю інформацією, написав у рапорті делегат УАФ Юрій Нестрига. На основі рапорту КДК вже оштрафував клуби на гроші (маленькі, фактично сльози), але суть не в цьому.

Суть в тому, що «Оболонь», у передматчевому райдері таки прописала – о 15.30 має бути символічний удар по м'ячу. Питання, на основі чого делегат оштрафував киян?


Вдумайтеся. Людина, яка своєю самовідданістю дарує нам можливість грати й дивитися футбол, приїжджає на гру. Йому аплодують 1000+ людей. Клуб-господар офіційно попереджає про це. Делегат пише – не попередили», — написав Звєров.