6 березня 2024 15:38

Жінола про Мбаппа: "Його відхід – ляпас для ПСЖ. Спілкування з боку клубу та Енріке залишає бажати кращого. Цей хлопець змушує мріяти всю планету, його потрібно проводити гідно"

Давид Жинола висловився про ставлення «ПСЖ» до відходу Мбаппе.

«Луїс Енріке говорить про наступний сезон. Мабуть, він уже впевнений, що буде там [у клубі наступного року], щоб зосередитися на майбутніх матчах. Але в його команді все ще є той, хто змушує мріяти всю планету. Потрібно добитися того, щоб догляд Мбаппе пройшов добре. Спілкування з ним бажає кращого як з боку Енріке, так і з боку самого клубу. Клуб завжди був більшим, ніж гравець, але як впоратися з відходом такого гравця в такому клубі? У цей момент комунікація має вирішальне значення.


Існує проблема на рівні клубу, це форма заперечення з їхнього боку. Його вибір можна зрозуміти, з 2011 року нам пощастило мати такого французького хлопця, тепер він вирішив перейти до «Реалу», це зрозуміло. Але для «ПСЖ» це ляпас. Банер уболівальників («Чекаємо не дочекаємось 30 червня» –) неприйнятний. Але вони розчаровані.

Він щойно здійснив свою мрію – грати за «Реал». І те, що відбувається в Парижі, для нього просто не першочергово. Навколо нього не припиняються суперечки. Наступного року він точно буде у Мадриді. А «Реал» забезпечить йому ще більше зізнання», – сказав колишній гравець «ПСЖ» в ефірі Canal+.