5 березня 2024 10:22

"Реал" не задовольнило тимчасове відсторонення Мансано. Боротьбу з босами іспанського суддівства через клубне ТБ продовжать

"Реал" продовжить боротьбу за зміну устрою суддівської системи в Іспанії.


На 99-й хвилині матчу 27-го туру Ла Ліги суддя Хесус Хіль Мансано дав фінальний свисток за мить до навісу, який спричинив третій гол мадридців. Гра завершилась із рахунком 2:2.

Після гри стало відомо, що Мансано деякий час не отримуватиме призначення на матчі Ла Ліги.

Як пише Marca, у "Реалі" не задоволені таким результатом.

У клубі вважають те, що трапилося на 99-й хвилині матчу з "Валенсією" більше, ніж помилкою. Епізод сприймають як помилкове використання влади, яка має суддю.

Технічний комітет суддів (CTA) проаналізував роботу Мансано на матчі. На думку CTA, арбітр провів 96 "ідеальних" хвилин. Помилки на останніх хвилинах матчу визнають усі – керівництво CTA до самого Мансано.

Мансано має поїхати на Євро-2024 від Іспанії, тому, як вважають у Реалі, CTA і захищає його.

Незважаючи на це, "Реал" продовжить у колишньому стилі боротися з керівництвом іспанського суддівства. "Мадрид" не припинить випускати відео та прямі повідомлення з питань роботи арбітрів на клубному ТБ, хоч і розуміє, що до приходу нового президента Королівської іспанської футбольної федерації ситуація не зміниться.

Зараз у "Реалі" мають намір зробити все, щоб Джуд Беллінгем отримав мінімальну дискваліфікацію після вилучення у матчі з «Валенсією». У «Мадриді» вважають тріумфом ситуацію, за якої він пропустить одну гру, а не дві-три.

У роздягальні з великим жалем дивляться на те, як завершився матч із "Валенсією". Підсумок гри вважали ударом по положенню "Реала" в Ла Лізі, оскільки через цей результат клуб поки що не може зосередитися лише на Лізі чемпіонів.