2 березня 2024 17:28

Лапорта запросив у Nike покращений контракт. Йому відповіли: "Якщо хотіли більше грошей, чому не зберегли Мессі замість того, щоб підписати Левандовськi?"

Президент "Барселони" провів переговори з представниками Nike.


Раніше стало відомо, що каталонський клуб близький до того, щоб припинити співпрацю з американським брендом та перейти на форму власного виробництва.


Як повідомляє журналіст El Pais Дієго Торрес Романо, цього тижня троє представників Nike приїхали з Орегона, щоб зустрітися із Жоаном Лапортою.

Під час спільної вечері президент Барси попросив покращити умови договору. На це представники Nike відповіли: "Якщо ви хотіли більше грошей, чому ви не зберегли Мессі замість того, щоб підписати Левандовського?"


У Nike заявили, що після відходу аргентинського футболіста співпраця з «Барсою» стала для компанії збитковою. Сума, яку виробник форми може запропонувати за новим контрактом, буде нижчою за нинішню. Проте це буде найкраща пропозиція на ринку.


Представники компанії пояснили, чому не розривають контракт із «Барселоною». Перша причина полягає у небажанні Nike створювати поганий імідж в очах нинішніх та майбутніх клубів-партнерів. Крім того, збитки компанії компенсуються прибутками, які Nike отримав до 2021 року.