29 лютого 2024 17:23

Євген Геллер - про телепул: "Чи залежить моя позиція від "Динамо" та "Дніпра-1"? Ми завжди обговорюємо це"

Президент «Зорі» Євген Геллер висловився про можливе входження луганського клубу до єдиного пулу УПЛ.


«Ми чекаємо на пропозицію. Я сказав, що ми відкриті до пропозицій. Дайте пропозицію, щоб ми розуміли, про що говоримо. Ми не були присутні, коли 13 клубів збиралися. Там же «Кривбас» то хоче, то завтра не хоче. «Рух» так само». Я кажу: «Хлопці, ви зберіться, дайте пропозицію, ми її порівняємо з тим, яке є зараз, і якщо воно хоча б таке ж, то ми погодимося».


Чи залежить моя позиція від «Динамо» та «Дніпра-1»? Дивіться, ми можемо втрьох обговорити, я можу сам ухвалити рішення, вони можуть самі ухвалити. Це рішення клубів, але ми завжди обговорюємо це.


Я вам можу сказати більше, що ми принесли ідею телепулу. Але потім почалося: «Рух» хоче своє телебачення, «Верес» хоче за 35 грн в ютубі транслювати. Я каже: «Хлопці, якщо ви не хочете, то ми розвернулися і пішли». Потім вони почали говорити, мовляв дайте повернемося, але я сказав, що вже ні.


Ми прийшли з цієї ідеєю. Ми її припрацьовували з Диким та його помічником. Я запросив представників «1+1», бо в них єдиних є техніка, яка може все зняти. Я сказав: «Давайте спробуємо, ми ж нічого не втрачаємо». Все коштує 0, війна в країні. Давайте поки коштує 0, щоб ми за гроші не боролися. Ми принесли, показали, а всі кажуть: «Ні, ми так не хочемо». А коли вони захотіли, то я сказав: «Тепер йдіть займайтесь».


Я хочу, щоб вони хоча б показали, про що мова. Я поки не розумію, про що йдеться. В усіх є інформація? У мене ні. Значить, я не в темі», – сказав Геллер.


Фото - "ТаТоТаке"