23 лютого 2024 23:27
5

Євген ДИКИЙ: "УПЛ ТВ доступний для понад мільйона вболівальників"

Виконувач обов’язків президента УПЛ Євген Дикий прокоментував запуск телеканалу УПЛ ТБ та масштаби його охоплення:


«Хочу всім подякувати та всіх привітати з поверненням УПЛ. Також подякувати всім клубам, які вже долучились до УПЛ ТБ. Робимо все, що наш телепул налічував усі 16 команд УПЛ.


Ми робимо все, щоб охоплення цього контенту було максимальним по всій Україні. Зараз можна дивитись матчі УПЛ за допомогою ОТТ-сервісів, кабельних операторів. Також є спеціальні умови для прифронтових територій. Тому ми націлені на максимальне покриття.


Разом з нашим дистриб’ютором 1+1 щодня робимо все, щоб доступність трансляцій збільшувалась. Нині можна сказати, що канал УПЛ ТБ доступний для понад мільйона вболівальників.


Матчі на УПЛ ТБ можна легально дивитись і за кордоном. За допомогою платформи GoNet можна дивитись матчі в Європі. У Грузії та Молдові – за допомогою платформи Setanta. Також у США та Канаді трансляції доступні за допомогою сервісу Panda».

Канада, Грузія... А простий дідусь у селі? Як йому подивитися? Інтернетом користуватися він не вміє, платформи знає тільки залізничні...
Усе для блага людини! Ага...
Сховати
i-Graupera, в нас не радянський союз щоб все було нашару.
Якщо дідусь хоче дивитись футбол, внук може йому організувати.
Сховати
HIM, у даному випадку не перекручуйте, будь-ласка факти. Було ж сказано, що поки що трансляції матчів безкоштовні для телеглядачів. І мова йде про те, де можна подивитися матчі, про суто технічний аспект. Як подивитися, наприклад, пересічному селянинові? Та й у великих містах футбольні трансляції далеко не всім доступні.
Сховати
Africanda-S, це в якому селі в нас не має інтернету і доступу до Сетанти, наприклад.
1 мільйон із 40... геніально... Дійсно всім досутпні трансляції...