22 лютого 2024 18:15
1

Владислав ДУБІНЧАК: "У матчі з "Металістом 1925" з нашого боку має бути максимальна увага до Гармаша"

Захисник «біло-синіх» поділився враженнями від тренувальних зборів та очікуваннями від поновлення сезону.


- З якими емоціями команда повернулася до Києва?

- З гарними емоціями, тому що ми повернулися додому. Дуже сумували за своїми сім’ями. Місяць не були дома, тому повернулися з великою радістю.


- Як умови для тренувань у зимовий період на рідній базі?

- Все супер, поля готові до тренувань. Дякуємо працівникам бази за те, що підготували поле для нас у гарному стані. Жодних проблем немає.


- Позаду місяць тренувальних зборів у Туреччині. Чим вони запам’ятались?

- Була важка робота. До зборів ми ще тиждень працювали в Києві, теж була важка робота. По два тренування кожен день. На щастя, до поновлення сезону підходимо майже без травм. Загалом збори пройшли добре.


- Під час зборів і вже в Києві багато уваги під час тренувань приділяється розіграшам стандартних положень. Це те, на що тренерський штаб звертає особливу увагу?

- Ми і в кінці сезону, коли змінився головний тренер, почалди багато працювати над стандартними положеннями, тому що в чемпіонаті чимало голів пропускали саме після стандартів. Тому працюємо над цим, аби не припускатися більше таких помилок в обороні та діяти гостріше в атаці.


- Команда провела 10 контрольних матчів. Які запам’яталися найбільше?

- Найбільше запам’яталися останні матчі, коли ми вже набрали оптимальну форму та могли змагатися в рівних умовах з нашими суперниками. Спершу ми зустрічалися з командами, які вже були майже готові до офіційних матчів, а ми тільки приїхали на збори, тому було трохи важко і неприємно, адже нас могли так би мовити «повозити».


- Чи були серед спаринг-партнерів команди, схожі на суперників з УПЛ?

- Можливо, болгарський «Левскі». Вони грали інтенсивно, добре накривали, дисципліновано грали в обороні. Вони схожі на команди з України.


- Першою офіційною буде гра з «Металістом 1925». Які очікування від цієї команди?

- У них змінився тренер, прийшли нові гравці, тому буде цікавий матч. Всі ми пам’ятаємо, як Віктор Скрипник працював у «Зорі», яка була хороша команда, тому він напевно добре підготує команду до матчу, і гра буде цікава. Сподіваюся, ми переможемо.


- Найгучнішим трансфером харків’ян у зимове міжсезоння стало підписання Дениса Гармаша. Чого очікуєш від зустрічі з колишнім одноклубником?

- Гадаю, він буде максимально мотивований, адже гратиме проти свого колишнього клубу. Це завжди додаткова мотивація. Вважаю, що до нього потрібна особлива увага з нашого боку, якщо він буде грати. Напевно, він буде найнебезпечнішим гравцем у складі харків’ян.


- Які цілі стоять перед командою на другу половину сезону?

- У нас попереду багато роботи. Не хочеться робити гучних заяв, та сподіваюсь, що нам усе вдасться. Всі, від малого до великого, розуміють, які завдання стоять перед «Динамо» Київ. Не буду навіть зайвий раз говорити про це. Ми самі все розуміємо.

Приємно шо у Дуби вистачило розуму не робити гучних заяв. Караваєв коли бачить мікрофон біля себе, в нього відкривається рот та відключаються мізки. Доказуйте на полі, хватить піз#$%