22 лютого 2024 18:05

Підготовка "Динамо" до матчу з "Металістом 1925"

Зовсім небагато часу залишається до першого офіційного матчу «біло-синіх» у 2024 році.


Повернувшись зі зборів, кияни продовжили підготовку на рідній базі у Віті-Литовській. Робота у рідних стінах продовжилася у форматі одного тренування на день.

Розминку динамівці проводять у спеціалізованому фітнес-центрі, збудованому на тренувальній базі киян. Зазвичай перша частина тренування включає як вправи на розтяжку, стретчинг, так і силові вправи з тренажерами.

Далі динамівці тренуються на полі, яке працівники бази підготували у належний стан до приїзду команди. У четвер підопічні Олександра Шовковського працювали над точністю передач, тактикою, завершенням атак, відпрацьовували стандартні положення та удари.

У суботу, напередодні матчу з «Металістом 1925», динамівці залишаться на базі після ранкового тренування. У програмі команди у цей день заплановане теоретичне заняття. Вранці у день гри відбудеться теоретична настанова на гру, а на стадіон команда вирушить за дві години до стартового свистка.

Нагадаємо, перший офіційний матч «Динамо» у цьому році відбудеться у неділю, 25 лютого. Гра на стадіоні «Динамо» ім.В.Лобановського розпочнеться о 15:30.


Фото: ФК "Динамо"