21 лютого 2024 18:54

Хамшик не увійде до штабу Кальцони: "Зі мною зв'язалися, але зараз не час. "Наполі" – мій другий дім, одного разу я повернуся туди"

Марек Хамшик поки не готовий до роботи в тренерському штабі «Наполі».


Після призначення тренера збірної Словаччини Франческо Кальцони на посаду головного тренера «Наполі» були чутки про те, що Гамшик приєднається до штабу Кальцони та повернеться до клубу. Колишній гравець клубу з Неаполя відмовився від пропозиції.

«Для Кальцони опинитися в «Наполі» – мрія, що збулася. Було зроблено все, щоб задовольнити обидві сторони. Але про це подбала федерація [Словаччини], від якої треба було отримати згоду.

Я буду на матчі "Наполі" з "Барселоною", але це давно запланована поїздка. Коли відбулося жеребкування, я вирішив не пропускати матчу. Це не пов'язано з тренером.

Кальцона зв'язався зі мною, коли з'явилася нагода. Він хоче, щоб я був із ним. Завтра я обов'язково побачусь з Де Лаурентісом у Неаполі, але вже пояснив їм обом, що мені треба залишитись у Словаччині, а не у Неаполі.

Це приваблива пропозиція, а «Наполі» – мій другий дім. Якось я хотів би повернутися туди. Але зараз не час», – заявив колишній гравець «Наполі» та збірної Словаччини.