19 лютого 2024 13:47

У в'язниці, де знаходиться Алвес, стурбовані психологічним станом Дані

Колишній футболіст «Барселони» та збірної Бразилії Дані Алвес перебуває у вкрай пригніченому емоційному стані, у в'язниці, де він утримується, ввели в дію «план боротьби з самогубством». Про це повідомляє французьке видання RMC Sport.

За інформацією джерела, під час судового розгляду бразильця охопила депресія. Співкамерникам він розповідав, що почувається пригніченим і збентеженим. Нагадаємо, судове засідання у справі Алвеса відбулося 5-7 лютого 2024 року. Судді просять для екс-футболіста ув'язнення на дев'ять років, а адвокати, які захищають права потерпілої, вимагають терміну 12 років. Також вони хочуть, щоб у справу вступив заборонний судовий наказ після відбуття покарання Алвесом, а сам бразилець виплатив їх клієнтці €150 тис.

Відповідно до іспанського закону про згоду на сексуальні контакти, прийнятого в 2023 році, звинувачення в сексуальному насильстві включає широкий спектр злочинів: від образ в інтернеті до згвалтування, кожна з яких передбачає різні можливі покарання. Максимально можливий термін за зґвалтування – 15 років.