16 лютого 2024 08:21

Імовірність відставки Тухеля з "Баварії" зростає – при вильоті від "Лаціо" вона можлива навіть протягом сезону. Мюнхенці хочуть поборотися за Алонсо з "Ліверпулем"

Влітку Баварія може поборотися за Хабі Алонсо з Ліверпулем.


Як пише The Times, ймовірність відставки Томаса Тухеля з посади тренера "Баварії" влітку зростає. У разі звільнення 50-річного фахівця, мюнхенський клуб побореться з «Ліверпулем» за Алонсо, який зараз очолює «Байєр».


Зазначається, що після поразки від "Лаціо" (0:1) у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів керівництво "Баварії" зайнялося вивченням варіантів на зміну Тухелю.


Якщо Баварія вилетить від Лаціо або продовжить відставати від Баєра в таблиці Бундесліги, то керівництво мюнхенського клубу може навіть розглянути варіант зі звільненням Тухеля по ходу сезону. Є ймовірність, що виконувачем обов'язків тренера «Баварії» може стати Хансі Флік, але Алонсо все одно залишається кращим кандидатом.


Змінивши Юліана Нагельсманна на посаді тренера «Баварії» у березні, Тухель виграв 28 із 43 матчів та зазнав 10 поразок. Його попередник мав стільки ж поразок за 84 матчі на чолі команди.