13 лютого 2024 14:06

Ерікссон очолить команду легенд "Ліверпуля" у матчі з легендами "Аякса". Швед, у якого рак у термінальній стадії, мріяв попрацювати з "червоними"

Свен-Йоран Ерікссон очолить команду легенд Ліверпуля у благодійному матчі.


Нагадаємо, у січні 75-річний екс-тренер збірної Англії, «Роми», «Лаціо» та «Манчестер Сіті» повідомив, що має рак у термінальній стадії: «Мені залишилося близько року в кращому разі».


Швед завжди мріяв попрацювати з «Ліверпулем», він вболіває за клуб. Клопп запросив його стати тренером "червоних" на день.


Сьогодні мерсісайдський клуб повідомив, що Ерікссон увійде до тренерського штабу у благодійному матчі легенд «Ліверпуля» та «Аякса».


«Футбольний клуб «Ліверпуль» радий підтвердити, що Свен-Йоран Ерікссон увійде до тренерського штабу команди легенд «Ліверпуля» на матч проти легенд «Аякса» на «Енфілді» 23 березня.

Колишній тренер збірної Англії приєднається до команди великих гравців Ліверпуля, включаючи Іана Раша, Джона Барнса та Джона Олдріджа, на щорічному благодійному матчі фонду Ліверпуля.


Усі, хто пов'язаний із клубом та фондом, з нетерпінням чекають на можливість тепло привітати вболівальника «Ліверпуля» Свена та його родину на «Енфілді» – і побачити його у цей день на тренерській лаві.


Вже оголошено першу групу гравців, до якої входять герой стамбульського фіналу Єжи Дудек і його колега по воротарській позиції Сандер Вестервелд, захисники Мартін Шкртел, Фабіо Ауреліо і Грегорі Віньяль, а Джібріль Сіссе буде одним із нападників поряд з колишнім нападником. » Райаном Бабелом, який зіграє за обидві команди.

Сто відсотків коштів, отриманих від проведення матчу, підуть на підтримку роботи фонду «Ліверпуля» та його партнерів», – йдеться у заяві клубу.