12 лютого 2024 20:32

Анчелотті: "Ліга чемпіонів – найважливіший турнір для "Реала", тому що в ньому ми досягли найбільшого успіху. Ми в хорошій формі, мені подобається склад"

Карло Анчелотті дав коментар перед матчем із «Лейпцигом» у Лізі чемпіонів.


«Ми у добрій формі, мотивовані та заряджені. Нам дуже подобається Ліга чемпіонів. Нас чекає сильний суперник, умілий, який грає з високою інтенсивністю, так що нам потрібно зіграти ідеально і в захисті, і в атаці – а там у нас справжні майстри.


Не знаю, чи це найкращий сезон [у моїй кар'єрі]. З погляду результатів – можливо. Ми програли лише двічі. У нас міцна, серйозна, мотивована команда, яка має гарну атмосферу. Кожен робить свій внесок. Зараз все добре. Ми знаходимося в хорошому становищі на цій стадії сезону з огляду на всі труднощі. Завдяки майстерності футболістів ми змогли вийти на свій найкращий рівень.


Моя мотивація завжди висока, тому що мені подобається те, що і де я роблю. Мені подобається склад, подобаються гравці у моєму розпорядженні.


Для вболівальників мадридців Ліга чемпіонів – це найважливіше змагання, тому що в ньому ми досягли найбільшого успіху. Ми боротимемося за успіх та почнемо з «Лейцпіга» – сильного суперника», – сказав головний тренер «Реала».