11 лютого 2024 21:17

Малиновський забив гол "Аталанті", але "Дженоа" розгромно програла

Сьогодні, 11 лютого, на «Луїджі Ферраріс» пройшов матч 24-го туру Серії А, в якому Дженоа зіграла проти Аталанти. Гра завершилася перемогою гостей – 4:1.

Руслан Малиновський з’явився на полі у стартовому складі Дженоа.


Українець раніше виступав за сьогоднішніх гостей. Наш співвітчизник провів в Аталанті чотири неповні сезони (з 2019 по 2023 рр.) та встиг зіграти в 140 поєдинках, забити 30 голів та віддати 23 асисти.


В 14-ти останніх матчах проти бергамців «грифони» здобули лише одну перемогу.


Перший тайм проходив досить рівно за статистичними показниками. Дженоа навіть переважала суперника за кількість ударів (7 проти 3), але саме гості відкрили рахунок у поєдинку.


Де Кетеларе, який належить Мілану, а за Аталанту виступає на правах оренди, скористався точною передачею Пашаліча та записав до свого активу гол.


На старті другої половини гри Малиновський потужним ударом з лівої зрівняв рахунок у зустрічі.


Але вже за чотири хвилини гості знову вийшли вперед. Цього разу точний удар наніс Копмейнерс.


Надії команди українського на очки у цій грі, здавалося, остаточно поховав Скальвіні, який забив третій гол. Але арбітр після перегляду ВАР відмінив взяття воріт.


На десятій доданій хвилині Дзаппакоста забив третій гол бергамців, а на 90+13 хвилині Туре встановив кінцевий рухунок у сьогоднішньому протистоянні – 4:1 на користь гостей.


Серія А, 24-й тур


Дженоа – Аталанта – 1:4


Голи: Малиновський, 51 – Де Кетеларе, 23, Копмейнерс, 55, Дзаппакоста, 90+10, Туре, 90+13