11 лютого 2024 17:48

"Налаштований штурмувати УПЛ": новачок "Полісся" прагне зіграти за збірну України

Налаштування максимальне. Денис Ндукве запевнив, що буде робити все від нього залежне аби на повну заявити про себе в УПЛ.


«Морально налаштований штурмувати УПЛ. Дуже хочеться зіграти вже першу гру, дебютувати і забити свій перший дебютний гол за Полісся. Я вважаю, що найскладніше – це швидкість, адаптуватися до швидкості гри. Дуже швидко думати на полі».


Саме вдалі ігри в українській Прем'єр-лізі можуть допомогти українцю з нігерійським корінням у майбутньому одягнути на себе футболку головної команди України. Бажання грати саме за нашу збірну в Ндукву вже присутнє.


«У мене є бажання грати за збірну України, сподіваюсь, у крайній мірі надіюсь, що 2-3 роки і я буду грати за Україну, а поки можу грати за збірну Нігерії», – розповів Ндукве в інтерв'ю клубній пресслужбі Полісся.


Нагадаємо, що Денис Ндукве є вихованцем харківського футболу. На професійному рівні він виступав за харківський Металіст-1925, Краматорськ та Чайку.


Влітку 2023-го нападник перейшов до Звягеля. За фарм-клуб Полісся на полях Другої ліги Ндукве забив 16 голів та віддав дві результативні передачі у 19 матчах.


Transfermarkt оцінює вартість форварда у 100 тисяч євро.


На зимову перерву Полісся пішло, маючи в активі 32 очка, які дозволяють команді займати третю сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Відставання від лідерів – Кривбаса та Дніпра-1 – складає два пункти.


Першим поєдинком у новому році для житомирян має стати виїздна гра проти львівського Руха. Матч заплановано на 25 лютого. Початок гри о 18:00.


Фото: ФК "Полісся"