6 лютого 2024 14:18

Президент "Металіста 1925" Носов: "Отримав чимало запитань, чому саме Скрипник"

Президент "Металіста 1925" Володимир Носов відвідав команду на зборі в Іспанії і на своїй сторінці в Instagram поділився думкою щодо підготовки до другої частини сезону.


- Стратегія "Металіста 1925" в дії: рік почали амбітно та технологічно. Наразі команда перебуває на зимових зборах в Іспанії під наглядом нового головного тренера — Віктора Скрипника.

Від грудня отримав чимало запитань, чому саме Віктор Скрипник. Скажу відверто, стався 100% метч. Це крутий фахівець з розумінням реалій українського футболу, досвідом в Європі й системним підходом до справи.

Спільна мета на найближчий рік: стабілізація команди, вихід у топ-5 та реалізація нової стратегії. У процесі — діджиталізація клубу і застосування криптокейсів для фанів: футбольний мерч та оплата членства у "Клубі вболівальників" за крипту, брендовані криптокартки у USDT. Облаштовуємо домашній стадіон. Плануємо медійні й маркетингові рішення.

Дякую тренерському штабу, гравцям і фанам "Металіста 1925" за довіру! Розширюємо горизонти. Вболіваємо за своїх. Задаємо рівень!



Фото - ФК "Металіст 1925"