5 лютого 2024 21:30
1

"Навколо такі ж жовторотики". Вацко вказав головну проблему Мудрика в "Челсі", назвавши ідеальний для нього клуб

Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками стосовно виступу у Челсі вінгера Михайла Мудрика та назвав підходящу команду для ексгравця Шахтаря.


«Мудрик зараз такий же розгублений і нестабільний, як його команда в цілому. Я вважаю, що Челсі – це не команда Мудрика, і не команда для Мудрика. Міша отримав достатньо часу для адаптації. Все, період алібі закінчився».


Журналіст зазначив, що український вінгер не є лідером та не вміє піднімати дух команди у роздягальні.

«Що очікували від Мудрика, що він стане лідером і поведе цих зірок Football Manager за собою? Але потрібно знати характер Міші. Він – не лідерський.

Він не буде говорити мотиваційні спічі в роздягальні, він не організує після матчу команду в паб на пиво чи барбекю. Він інший. Мудрик – великий профі за ставленням до роботи, але інтровертний за характером».

Віктор впевнений, що поряд з Мудриком має бути справжній лідер. У такому випадну півзахисникові буде легше розкритися.

«Якби навколо нього були Террі, Лампард, Дрогба – досвідчені, харизматичні та колосального авторитету футболісти, то Мудрику було б легше освоїтись у цій команді. Проблема, що навколо такі ж жовторотики, які потрапили в цунамі великого футболу».

Коментатор не сумнівається, що перехід до мюнхенської Баварії, яка цікавилася футболістом, міг би оживити кар’єру Михайла.

«Трансфер в Баварію був би для Мудрика манною небесною. Він міг би реанімувати європейську кар’єру, тому що Баварія це топ-клуб.

Це зріла команда, яка бореться за чемпіонство, домінує на полі, грає з позиції сили. Там є футболісти лідери, які можуть допомогти проявити найкращі якості», – сказав Вацко в ефірі авторського шоу на Ютубі.
От души проржал насчет Баварии.
С учетом Кингсли Комана, Сане и т.д.