2 лютого 2024 08:52

Тен Хаг про 4:3 з "Вулвс": "МЮ годину диктував хід гри, мав вести 3:0 або 4:0. Наприкінці ми почали грати наївно"

Ерік тен Хаг похвалив Коббі Майну за переможний гол "Вулверхемптону" (4:3).


«Найважливіша перемога, проте на цей матч можна дивитися з різних боків. Погляньмо на хороше. Ми грали дуже добре і диктували перебіг матчу протягом години. Ми мали вести 3:0 або 4:0, але не змогли стільки забити, а наприкінці гри діяли досить наївно. Ми не повинні так пропускати.

Але потім ми виявили свою стійкість. Особливо Майну – він забив чудовий гол. Коббі досяг приголомшливого прогресу, у нього є чудові навички, які потрібні сучасному півзахиснику. Він може захищатися та атакувати, досить добре готовий фізично для того, щоб робити і те, й інше. І він спокійний.

Звісно, ми не повинні стільки пропускати. На початку сезону ми теж повністю домінували, а потім упускали перевагу. Треба відповідальніше підходити до таких моментів, у нас дуже досвідчена команда. Потрібно впоратися з такими ситуаціями.

Решфорду потрібен був гол, звісно. Але це чудовий командний гол. Ми забивали й інші голи такого типу після комбінацій. Ми задіємо багато гравців, потім переводимо м'яч на інший бік і забиваємо чудовий гол», – заявив головний тренер Манчестер Юнайтед в ефірі TNT Sports.