30 січня 2024 12:44

Юрій ВЕРНИДУБ: "Нехай Чеферін приїде в Україну та побачить, як російські фашисти вбивають безневинних людей"

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернідуб оцінив шанси збірної України вийти на Євро-2024.

– Ми обов'язково маємо бути на Євро, інших варіантів я навіть не розглядаю. Хочу побажати нашій збірній перемогти у стиках Боснію та Герцеговину, а потім переможця пари Ізраїль – Ісландія. У матчі з Італією стався якийсь нещасний випадок.


На мою думку, пенальті на Мудрику було залізобетонним. Забили б одинадцятиметровий чи ні – це вже інша справа, але арбітр припустився помилки. Хочеться, щоб через таку несправедливість наша команда довела своєю грою, що варта бути на Євро.


– Президент УЄФА Чеферін неодноразово натякав, що Україну не дуже хочуть бачити на Євро.


– Я не можу зрозуміти цю людину. Нещодавно Чеферін заявив, що йому шкода російських футболістів, які постійно натякає на повернення команд РФ до європейських змагань.


Нехай приїде до України та подивиться, що у нас відбувається. Нехай побачить, як російські фашисти знищують мирну інфраструктуру та вбивають безневинних людей.


Мені здається, що в УЄФА сидять люди, які не розуміють очевидних речей. Але, незважаючи ні на що, ми все одно сильніші і рано чи пізно переможемо. Українці будуть вільним народом, а не у ярмі, – сказав Вернидуб.