22 січня 2024 13:01

Фердинанд: "МЮ купив Роналду через розчарування від переходу Роналдінью, що зірвався"

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Ріо Фердінанд розповів, що португальський форвард Кріштіану Роналду міг не перейти в англійський клуб у 2003 році, якби манкуніанцям вдалося підписати Роналдіньо із «ПСЖ».


«Насправді нам пощастило, що ми підписали Роналду, бо це було лише розчарування від того, що ми не підписали Роналдіньо того літа. Ми намагалися підписати Роналдіньо, а він вирішив піти з «ПСЖ» і перейшов до «Барселони». Пам'ятаю, тренера було спустошено», — сказав Фердинанд в ефірі You-Tube каналу «The Obi One Podcast».


Роналду захищав кольори "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. У складі манкуніанців він тричі став чемпіоном Англії, завоював Кубок та Суперкубок країни, два Кубки ліги, а також виграв Лігу чемпіонів та клубний чемпіонат світу.


Після свого повернення в стан «червоних дияволів» у 2021 році португальський футболіст взяв участь у 54 матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився 27 голами та п'ятьма результативними передачами. У січні 2023 року Роналду приєднався до Аль-Насру.