22 січня 2024 11:17
1

Гравець "Альмерії": "Одна команда – "Реал", інша – ми, розумію, але має бути справедливість. Коли все бачиш на моніторі, а в арбітра інше рішення – це безпорадність"

Гравець Альмерії Едгар Гонсалес розкритикував рішення суддів у матчі з Реалом.


У 21-му турі Ла Ліги "Реал" здобув перемогу (3:2) на "Сантьяго Бернабеу", поступаючись з рахунком 0:2 після 1-го тайму.

Перший гол "Реала" в цьому матчі на 57-й хвилині був забитий з пенальті, призначеного за гру рукою Кайкі Фернандеса. На 64-й хвилині після перевірки ВАР було скасовано гол Серхіо Аррібаса у ворота "Реала" - під час атаки хавбек "Альмерії" Дьон Лопі відмахнувся від Джуда Беллінгема, вдаривши його по обличчю. На 67-й хвилині Вінісіус Жуніор зрівняв рахунок у матчі (2:2) – гол був зарахований після перевірки ВАР щодо гри бразильця рукою.


На матчі працювала бригада арбітрів на чолі з Франсіско Ернандесом Маесо.

«Ми відчуваємо безпорадність. Стоячи за спиною арбітра, дуже ясно бачиш на моніторі, а він виносить протилежне рішення. Гравці іншої команди можуть сказати судді все що завгодно, стоячи за метр від нього, а ми отримуємо жовті за будь-яку дію, за кожну суперечку.

Відмінностей багато. Розумію, що одна команда – це «Мадрид», а інша – ми, але, зрештою, це змагання, яке має бути справедливим для всіх. Іноді це важко помітити», – сказав захисник «Альмерії».

Ганьба Реалу за таку перемогу!