16 січня 2024 16:42

"Нам потрібна його найкраща версія": Мічел розповів про готовність Циганкова перед матчем "Жирони" у Кубку Іспанії

Головний тренер Жирони Мічел висловився про рівень готовності півзахисників своєї команди Віктора Циганкова та Янхеля Еррери перед домашнім матчем 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Райо Вальєкано.


Жирона зіграє вдома з Райо Вальєкано у поєдинку 1/8 фіналу Кубка Іспанії у середу, 17 січня.


Український хавбек каталонців Віктор Циганков провів свій перший матч після травми минулої неділі, коли Жирона зіграла на виїзді внічию з Альмерією (0:0), а венесуельський півзахисник Янхель Еррера через пошкодження не грав із 2 грудня.


Головний тренер Жирони Мічел висловився про готовність двох ключових виконавців своєї команди вийти на поле у кубковому поєдинку.


«Їм потрібно якнайшвидше почати грати, щоб бути в тому ж темпі, що й решта команди. Це правда, що темп матчів не такий, як на тренуваннях, але вони гаразд, і вони можуть зіграти проти Райо Вальєкано. Вони нам дуже потрібні і нам потрібно, щоб вони були у формі.

Нам потрібна їхня найкраща версія зараз. Я думаю, що вони отримають хвилини завтра. Я не знаю, чи це буде на початку гри чи пізніше, але я маю дати їм ігрову практику», – заявив Мічел.