11 січня 2024 11:47
6

"Шахтар" близький до підписання грузинського захисника

Донецький клуб продовжує бурхливу діяльність на трансферному ринку.


Грузинський захисник Динамо Тбілісі Лука Лацабідзе (на фото - ліворуч) близький до переходу у Шахтар, повідомляє Georgian Footy.


За інформацією джерела, перемовини між грузинською та донецькою командами пішли у позитивному напрямку, тому вже найближчим часом може бути оголошено про трансфер. Зазначається, що український клуб викладе за гравця близько 700 тисяч євро.


Нагадаємо, 19-річний Лацабідзе – вихованець тбіліського Динамо. До основи приєднався влітку 2023-го (минулого сезону більшість матчів відіграв за резервну команду). Transfermarkt оцінює його у 150 тисяч євро.


Фото: ФК "Шахтар"

Суркіс вчись
Сховати
Serg47478, назвіть вдалі трансфери Шахтаря 2023 2024 року будь ласка
Сховати
Юрий, трансферів у кротів було багато і більшість з них на перспективу два грузини, Невертон
Сховати
Serg47478, нас же тролять коли ми кажемо "беремо на перспективу".
Судячі з тишини, бінго, ніхто поки що стабільно не заграв.
Тому або ми радіємо Українцям які виросли у нас ми їм довіряємо а потім продаємо аля Забарний, або беремо на перспективу наприклад цього грузина зачиняємо двері Міхавко, а якщо не заграв ой аренда аля Фран Соль.
Я виберу Міхавко грає а грузин хай грає в Шахтарі.
Сховати
Юрий, частково з Вами погоджусь частково ні ,я за Українців в основі Динамо але далеко не всі проблемні позиції в нинішньму Динамо можно закрити своїми з академії, як приклад Рамадані майже рік в Динамо чи є в нього перспектива?
Сховати
Serg47478, так позиція гравця має значення, тут безперечно буде грати Бражко, але є травми є турніри інші треба щоб були гравці.
Зараз і мені хотілось би дядьку такого по духу кремезного в центр захисту. Але це для інших команд албтернатива тільки купувати гравців, у них немає таких по якості гравців з ю19. А ми повинні звертати увагу. Мені наприклад таке подобається. Це якось відрізняє від інших 15 клубів.