9 січня 2024 09:58

Клуб МЛС переніс матч із "Інтер Майамі" на інший стадіон через Мессі

Клуб вищого дивізіону MLS «Спортінг Канзас-Сіті» змушений був перенести матч регулярного чемпіонату проти «Інтер Маямі» на більш містку арену.


За словами президента «Спортінг Канзас-Сіті» Джейка Ріда, таке рішення викликане безпрецедентним інтересом до майбутнього поєдинку з боку вболівальників, які хочуть побачити у складі гостей чемпіона світу Ліонеля Мессі. У підсумку поєдинок пройде не на домашній арені клубу Children's Mercy Park, що вміщує трохи більше 18 тисяч глядачів, а на значно масштабнішому «Арроухед Стедіум», де виступає команда НФЛ «Канзас-Сіті Чіфс», здатна прийняти на своїх трибунах понад 76 тисяч людей.


«Можливість провести цей матч, який стане першою грою Ліонеля Мессі в MLS на Середньому Заході, на «Арроухед Стедіум» особливо цікава, оскільки наш регіон готується прийняти матчі Кубка Америки цього літа та чемпіонату світу з футболу у 2026 році», – сказав Рід.


Додамо, що сам поєдинок пройде 14 квітня та запланований у рамках 8-го туру чемпіонату MLS. Квитки на гру надійдуть у продаж із 16 січня, їхня ціна стартує від 65 доларів.