4 січня 2024 09:44

Мбаппе про роль при Енріке: "Тренер каже, що хороший гравець може грати на кількох позиціях. А я думаю, що я хороший гравець. Без проблем буду хороший на будь-якій позиції"

Кіліан Мбаппе висловився про позицію, на якій він грає у «ПСЖ».


Після приходу Луїса Енріке Мбаппе грає ближче до центру нападу, а не на лівому фланзі, як раніше.


«Тренер прийшов із чіткими ідеями, але їх багато. Потрібен час, щоб ми їх сприйняли. Незалежно від того, наскільки хороші гравці, на це потрібен час.


Думаю, ми починаємо бачити цікаві речі. Тепер команда набагато структурованіша. Ми бачимо рівень організації атаки, бачимо напрацювання, бачимо, що тут щось з'являється, чи не так?


Луїс Енріке каже мені, що хороший гравець може грати на кількох позиціях. А я думаю, що я добрий гравець, а не поганий. Тож цього року я зіграв на кількох позиціях. Сьогодні – у центрі.


Здорово, що гра адаптується до якості гравців незалежно від того, на якій позиції він грає. Це дозволяє не втрачати орієнтацію у просторі. Якщо тренер хоче, щоб я зіграв у центрі, ліворуч чи праворуч, я зроблю це. І я думаю, що без проблем добре гратиму на будь-якій позиції», – сказав Мбаппе після перемоги в матчі за Суперкубок Франції.