3 січня 2024 09:49

"Підхопив кураж": реакція іспанської преси на перший гол Яремчука за "Валенсію" у Ла Лізі

Валенсія обіграла Вільярреал у матчі Ла Ліги, а Роман Яремчук забив дебютний гол у чемпіонаті Іспанії. Місцеві ЗМІ прокоментували виступ українського форварда.


У вівторок, другого січня, Валенсія вдома перемогла Вільярреал із рахунком 3:1 у поєдинку 19-го туру Ла Ліги.

Український нападник Роман Яремчук вийшов у стартовому складі та провів на полі 70 хвилин. На початку гри форвард відкрив рахунок, забивши свій перший гол в рамках чемпіонату Іспанії.


Популярні іспанські ЗМІ відреагували на виступ футболіста збірної України та його м'яч.


Marca

«Українець забив свій перший гол за Валенсію у Ла Лізі за найкращого сценарію, відкривши рахунок у дербі на «Местальї».


AS


«Він провів свій найкращий матч у сезоні. Відкрив рахунок і ледь не забив другий після чудового пресингу на воротаря. Комфортно виглядав на полі, сформувавши хорошу взаємодію з Уго Дуро».


Mundo Deportivo


«Не минуло й чотирьох хвилин гри, як Яремчук, який ще кілька тижнів тому, здавалося, втратив гольовий нюх, як баскетболісти у фантастичному фільмі «Космічний джем», відкрив рахунок точним ударом після того, як Гая віддав йому передачу в район воріт».


Sport

«Валенсія швидко взялася до роботи, підбадьорена своїми вболівальниками для шаленого старту. Настільки, що навіть Яремчук підхопив кураж. Українець, який не забивав у 12 матчах вже на четвертій хвилині гри переграв Філіпа Йоргенсена ударом з правої ноги».